“Ben bir yıldızım, buradan çıkıyorum”: Ormanda üçüncü gün dirilişe ait değil, düşüş

keen

New member
Yeni başladı, Avustralya'da sürgündeki sözde yıldızlar zaten dayanıklılık, tuvalet kağıdı ve hesapta para eksik. Ancak şova katılmak için bir neden olmalı.

Her ne kadar 2000 yemek kurdu, en azından Pazar akşamı çok fazla çekirge ve bir veya diğer hamamböceği vardı. Gerçek dikkat dolaylı olarak bir tanesine aitti – kartal. Ulusal Futbol Ligi'nin (NFL) yayınlanması lehine – özellikle Philadelphia Eagles (logosu: kuştan bahsedilen) ve Washington Komutanları arasındaki oyunun – yayının üçüncü gününde orman kampı sadece 40 dakika sürdü, reklam molası. Ancak Sam Dylan'ın tehdit edici çöküşü, son derece kısa yayın zamanını nasıl önleyeceğini bilmiyordu.

İlk için “rol olmadan” Neden başarılı ünlüler sorusu. D. “Ben bir yıldızım, buradan çıkıyor” (kısacası: ibes) gibi bir biçim, çoğu durumda “Milyoner Alıyor” hakkında eksi 50 Euro sorusuyla cevap verebilirsiniz: paraya ihtiyacınız var.

Pazar akşamı Pierre Sanoussi-Bliss, Moneten'in yeterli olmadığını ve ZDF veya “Eski” dizisindeki uzun araştırmalarına rağmen itiraf etmek zorunda kaldı. Bu arada 62 yaşında, Almanya'ya dönüş uçuşuna bile gitmeyecek 1100 Euro emekli maaşı topladı, gönüllü geri çekilmeyi erken seçti – bu muhtemelen ZDF'nin tersi oldu.

“18 yıl boyunca bölümden bir zincir sözleşmesi ile çalıştım. Bunun iki yıl boyunca bir posta çalışması olmaz ”diye şikayet ediyor Nina Bott. “Çeşitlilik,” diye azarlar, “Alman televizyonunda sadece reklamcılıkta konuşamazsınız. RTL'de sümük ve utanç verici ve kötü.

Aracılar: Hesapta bir. Pierre'in kamu hizmeti yayıncısı aleyhindeki iddiaları geri ödendi çünkü “televizyon yapımları korunması gereken sanatsal özgürlük nedeniyle böyle bir şey yapabilir. Sizi istediğiniz zaman değiştirebilme özgürlüğü. Bu yüzden sanatsal özgürlüğün insan haysiyeti hakkında koyulduğunu düşünüyorsunuz.

İkincisi için “rol olmadan” “Touchdown”, “müdahale” veya kardeşi gibi terimleri hiç duymamış olanlar bile, artık tarlayı tehlikeye atmayan Taylor Swift'in spe'sinde, ancak Sonja Zietlow gibi Philadelphia Kartalları aniden Orman için NFL şanzımanının başlangıcı-veya yapraklarını kulak koruması için kullanmak için bir rulo tuvalet kağıdından sonra kullanılır.

Maurice Dziwak ve Timur Ülker'in anal sabit değişimi, herhangi bir sorun olmadan yıkanabilir veya ibes-materyal manastır kasesinde veya birisinin kampın sessiz kasabasında ya da “bok etmeniz gerekiyor mu? “/” Diyare var “-” Geçmek zorundasın “/” İnce ve biraz zor “? “Her şeyi dışarıda bırak, Kardeşim!” Zaten görmüş bir adam bile burada gözlerini kapatmak istedi.

Rolden Günlük sınav için, bu sefer “Murwillumbah Jones – Kayıp Yıldızların Avcısı”, “RTL”, Sonja Zietlow'un vurgulamaktan yorulmadığı, “drama, gerginlik, heyecan, korkutucu ve panik olarak vaat edilmediğinden “.

En büyük gerginlik, televizyon ekranında sağ üstte ortaya çıkan NFL geri sayımını tekrar sundu. Çünkü zaten yaşanan Sam Dylan, sınavını başlangıçta yemek kurdu ve çekirdeklerden daha hızlı sona erdirdi. Boynuna darı ile doldurulmuş bir odada (“yine bir şey”), gerçek TV yıldızı bir cam şafttan ağzına bakmalı, bahsedilen böcekler vizesini güvensiz hale getiriyor.

Ancak hamamböceği, orada geri dönen Küllerden Kendinden Dikkat Edilen Phoenix'ten biri: gıda dağıtım. Bununla birlikte, Pazartesi günü tekrar deneyebilir ve birçok yıldızı garanti ettiği yoldaşlarının orijinal kabulü, bu sefer Alessia Men ile birlikte daha fazla sınav yapabileceğini/yapması gerektiğini doğrulayabilir.

Belki kartalı alternatif bir veric olarak dener? Bu arada, NFL Pazartesi günü de geri dönecek. 0.30'dan itibaren

Yarın saat 20: 15'te devam edecek.