BVB'nin iflasından sonra Julian Brandt: “Bu benim için tam bir tokat”

keen

New member
Borussia Dortmund Brandt BVB'nin iflası hakkında

“Bu benim için tam bir tokat”



Tarih: 27 Nisan 2024| Okuma süresi: 3 dakika


RB Leipzig'de yaşanan utanç nedeniyle Borussia Dortmund muhtemelen Bundesliga'da dördüncü sırayı kaybedecek. BVB her bakımdan Leipzig'den üstündü. BVB milli oyuncusu Julian Brandt'a iyi hizmet veriliyor.





NRB Leipzig'de alınan ağır yenilginin ardından milli oyuncu Julian Brandt, Borussia Dortmund'un performansına ilişkin net açıklamalarda bulundu. “Bu benim için tam bir tokat. 27 yaşındaki oyuncu, böyle hissettirdiğini söyledi. Cumartesi günü Brandt, Leipzig'e karşı hak ettiği 4-1'lik mağlubiyette Dortmund'un en iyi oyuncularından biriydi; çarşamba günü Paris St. Germain'e karşı oynanan yarı final ilk maçında pek de arkadan esen rüzgar yoktu. , WELT spor şeridinde).

Beş puanlık bir farkla ve yalnızca üç maç kala, beşinci sıradaki BVB'nin bir sıra daha iyi olan Leipzig'i yakalaması pek mümkün görünmüyor. Bu nedenle Bundesliga üzerinden Şampiyonlar Ligi'ne düzenli katılım mümkün olmayacak.

Ancak, UEFA'nın yıllık sıralaması sayesinde Bundesliga'nın ek bir başlangıç yeri neredeyse garanti. Brandt bu nedenle bunu “özel bir yıl” olarak nitelendirdi. Orta saha oyuncusu, “İşler böyle giderse ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanabilirseniz, akşamları gerçekten üç kez dua edip Tanrı'ya şükür diyebilirsiniz” dedi.


Burada Twitter'dan içerik bulacaksınız

Gömülü içeriğin görüntülenmesi için, üçüncü taraf sağlayıcılar olarak gömülü içeriğin sağlayıcıları da bu izni gerektirdiğinden, kişisel verilerin iletilmesine ve işlenmesine ilişkin geri alınabilir onayınız gereklidir. [In diesem Zusammenhang können auch Nutzungsprofile (u.a. auf Basis von Cookie-IDs) gebildet und angereichert werden, auch außerhalb des EWR]. Anahtarı “açık” konuma getirerek bunu kabul etmiş olursunuz (herhangi bir zamanda iptal edilebilir). Bu aynı zamanda GDPR Madde 49 (1) (a) uyarınca belirli kişisel verilerin ABD dahil üçüncü ülkelere aktarılmasına ilişkin onayınızı da içerir. Bu konuda daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Sayfanın altındaki anahtarı ve gizliliği kullanarak onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.



BVB bu sezon ligde ilk 4'e karşı sadece beş puan alabildi. Brandt, “Açık bir şekilde beklentilerimizin altında oynuyoruz ve bu yıl bu hapı yutmak zorundayız” dedi. Paris'e karşı Dortmund'un “stadyumu da yanına alması, gol atması, her şeyiyle savunma yapması” gerekecekti. Brandt ayrıca Paris'te kaybettikleri ve evinde berabere kaldıkları grup aşamasından da ders almak istiyor.

BVB muhtemelen Paris'e karşı Hummels'a güvenebilir


BVB, Almanya'nın premier sınıfta beşinci sıraya yerleşmesini sağlamak için Fransız şampiyonlara karşı bir şeyler yapabilir. Her iki maçta da beraberlik Fransa'yı yarıştan çıkarmak için yeterli olacaktır. O zaman sadece İngiltere ile rekabet edersiniz. Spor direktörü Sebastian Kehl, “Bu yarışmada çok ama çok iyi performans sergileyebileceğimizi yeterince sık gösterdik” dedi.


ayrıca oku






Koşu yaparak kilo verin





Üç Alman takımının (BVB, Bayern Münih, Leverkusen) gelecek sezon için bonus sırasını güvence altına almak için toplam dört puan (galibiyet başına iki puan, beraberlik başına bir puan, ilerleme başına bir puan) alması gerekiyor. Münih, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile karşı karşıya geliyor. Masters Leverkusen, Avrupa Ligi'nde AS Roma ile uğraşmak zorunda.

Bu arada Dortmund, Paris St. Germain'e karşı mücadelede büyük olasılıkla Mats Hummels'e güvenebilir. Cumartesi günü Leipzig'de alınan yenilginin sadece 51. dakikasında sakatlanan savunma şefinin değiştirilmesi gerekti. Antrenör Edin Terzić'e göre Hummel'in sakatlığı Çarşamba günü oynamasına engel olmamalı.

“Mats'in kaval kemiğinde acı verici bir yırtılma var. Zaten tedavi edildi, bu yüzden sorun olmamalı” dedi Terzić. Hummels, devre arasında üçüncü golü yerken sakatlandı. Leipzig'de cezalı olan 35 yaşındaki Emre Can'ın yanı sıra Paris karşısında da yeniden forma giyebilecek. Sportif direktör Sebastian Kehl'e göre hasta olan Marcel Sabitzer için karar hâlâ beklemede.