Jens Spahn: “Dünyada hiçbir AB yasası bizi kendimizi ezmeye zorlayamaz”

keen

New member
Çarşamba günü, sendika sığınma yasasını ve Alman sınırlarına reddetmeyi planlıyor. Welt TV'de, CDU politikacı Jens Spahn, bir “gerçeğin” koordinasyonu için konuştu. Almanlar Aschaffenburg hakkında kimin ciddi olduğunu ve kimin “sadece dokunma” olduğunu görebiliyorlardı.

Friedrich Merz tarafından planlanan önlemlerin anayasal birimi ile ilgili endişelerle, başka hiçbir AB ülkesi AB yasalarına Almanya gibi titizlikle uymadığını ve “Dünyada hiçbir AB yasası bizi kendilerini ezmeye zorlayamayacağını söyledi. ulusal bir acil durum olup olmadığı sorusudur ve Alman sınırlarındaki sığınmacıların bu reddetmeleri farklı görüşleri haklı çıkarmaktadır.

Spahn ayrıca, parti başkanı Friedrich Merz'in mantrasını doğruladı, bu da bir projenin yanlış olanlar bunun için oy kullandığı için yanlış olmayacağını doğruladı. AFD kastedilmiştir.

Aschaffenburg'un şiddet eylemine göre Merz, göç politikasında olası bir koalisyon oluşumu durumunda seçimden sonra uzlaşmayacağını açıklamıştı. Jens Spahn, sendikanın bir koalisyona karşı karar verip vermeyeceği sorusunu, potansiyel bir koalisyon ortağının peşinden gitmemesi sorusunu doğruladı. Böyle bir davada hükümete katılmaktan kaçınma olasılığı daha önce CDU Genel Sekreteri Carsten Linnemann tarafından devreye girmişti.

Yeşiller “Göç Lugner'ın büyük bölgelerinde”

Hafta sonu “doğru baskıya” karşı demoda ortaya çıkan ve daha sonra öfkeye neden olan Yeşiller İpucu'nun selfie'si sorulduğunda, parti “göç Lugner'ın büyük bölgelerinde” ve “Sorulara cevap yok zamanımızın ”.

Spahn'a göre, felç edici Alman ekonomisinin geri dönmesini sağlamak için bürokraside büyük bir azalma, enerji maliyetlerinde bir azalma ve raporlama yükümlülüklerinin kaldırılması gerekmektedir. Çalışma saatlerinin esnekliği de kullanılmalıdır.

“Bugünün bilgisiyle hatalar yaptım”

Nisan 2020'de, pandeminin patlak vermesinden iki ay sonra, o zaman sağlık bakanı Jens Spahn, “Birbirimizi çok affetmek zorundayız” cezasına çarptırıldı. Bu sözlere dayanarak, dünya moderatörü Alexander Siemon, Spahn vatandaşlarının kendilerini affetmesi gerektiğini sordu?

Spahn başlangıçta kendi kendine kritikti: geçmişe bakıldığında parkları ve okulları kapatmak yanlıştı. 44 yaşındaki çocuğa göre de hata yaptı. Sonra “bugünün bilgisiyle” göreceli hale getirmek için.

Defne

Global Mod
Global Mod
Çarşamba günü, sendika sığınma yasasını ve Alman sınırlarına reddetmeyi planlıyor. Welt TV'de, CDU politikacı Jens Spahn, bir "gerçeğin" koordinasyonu için
Selam yeni başlayanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @keen

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Gunsah

Global Mod
Global Mod
Çarşamba günü, sendika sığınma yasasını ve Alman sınırlarına reddetmeyi planlıyor. Welt TV'de, CDU politikacı Jens Spahn, bir "gerçeğin" koordinasyonu için
Merhaba arkadaşlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @keen

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Defne' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @keen Not olarak düşün, ben burada dursun istedim
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Defne, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Efnan

Global Mod
Global Mod
Merhaba uzmanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @keen

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Gunsah' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @keen Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Defne, sonuçlar bazen
Katılmak zorundayım diyemem @Gunsah, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Deniz

Global Mod
Global Mod
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @keen, gerçekten emeğine sağlık

@keen, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Defne' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @keen Not olarak düşün, ben burada dursun istedim
Katılmak zorundayım diyemem @Defne, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Kaan

New member
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @keen

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Efnan' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @keen Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Katılmak zorundayım diyemem @Gunsah, çünkü benim tecrübemde sonuçlar
Bu yoruma tamamen katıldım @Efnan, özellikle son bölümü

Ilay

New member
Selam mütevazı insanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @keen

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Gunsah' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @keen Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Defne, sonuçlar bazen
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Gunsah

Ahmet

New member
Merhaba denemekten korkmayanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

Kaan' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @keen Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @keen Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Kaan

Deniz' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @keen, gerçekten emeğine sağlık @keen, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu sefer kısa
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Deniz, özellikle pratik tarafı çok farklı

Ilay' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @keen Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin Buradaki yorumun güzel ama
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ilay, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım