Kayak Alpin, Nina Ortlieb: “Kabusun gerçeğe dönüşürse …”

keen

New member
Kayak yarışında hafta sonu bir kez daha ciddi kazalarla gölgede bırakılıyor. Bir Çek koşucusu Garmisch'teki bir düşüşten sonra komada iken Nina Ortlieb, hastaneden umutsuzca rapor veriyor. Güvenlik tartışması hız kazanıyor.

Garmisch-Partenkirchen'deki şiddetli düşüşünden sonra, Avusturyalı kayak yarışçısı Nina Ortlieb hastaneden umutsuz bir yorumla kayıt oldu. “Kabusun gerçeğe dönüştüğünde,” diye yazdı 28 yaşındaki Instagram'da. “Sağ bacağımı yine kırdım. Şu anda doğru kelimeleri kaçırıyorum, ama tüm destek ve haberler için çok minnettarım ”

Yardımcı dünya şampiyonu Cumartesi günü, kazadan hemen sonra şiddetle çığlık attı. Sonra kurtarma kızağı ile Vadiye yardımcıları getirdiler, oradan helikopterle hastaneye gittik. Orada alt bacak kırığı teşhis edildi.

Ortlieb, Aralık 2023'te bir shin ve fibula molası geçirmiş ve bu sezon geri dönüşünü kutladı. Ondan önce, örneğin dizde bir dizi operasyona katlanmak zorunda kaldı.

Tereza Nova ciddi kafa travması geçirdi

Birçok sporcu Ortlieb'in sosyal medyaya girişi hakkında yorum yaptı. “Senin için çok üzgünüm Nina,” diye yazdı Fransız kadın Laura Gauché: “Kimse bunu hak etmiyor, ama kesinlikle sen değilsin.” yaralanmalar ”

Bu arada, Çek Tereza Nova kötü bir eğitim kazasından sonra hala komada. 26 yaşındaki çocuk Cuma günü Kandahar yamacında Cuma günü ciddi bir kafa travması geçirmişti ve beyindeki şişliği azaltmak için Murnau'daki kaza hastanesinde ameliyat edildi. Bu Çek kayak derneği tarafından duyuruldu.

Planlanan güvenlik konusunda yuvarlak masa

Erkekler de dahil olmak üzere bu sezon yaralanmaların birikmesi, güvenlik konusunda yoğun bir tartışmaya yol açtı. Bugünlerde Kitzbühel'deki çizgi üzerinde şiddetli düşüşler vardı, bu sezon yirmiden fazla koşucu yaralandı. Bu aynı zamanda Çarşamba günü her iki dizinde kendini yırtan Alman Yakup Schramm'ı da içeriyor.

Mart ayı sonunda Amerikan Sun Valley'deki Dünya Kupası finalinde, sporcular ve Dünya Kayak Dünya Derneği arasında yuvarlak bir masanın gelecek için olası çözümler bulması planlanıyor.

Rotanın tehlikeli bölümlerinin etkisiz hale getirilmesine ek olarak, spor ekipmanı ile ilgili olmalıdır. Görünüşe göre, ikinci bir avdaki sporcular, malzemelerini çok fazla canlandırıyor ve daha küçük hataların bile artık ütülenemeyeceğini riske atıyorlar. Eski birinci sınıf koşucusu Felix Neureuther kısa süre önce daha katı ve daha net malzeme kuralları için konuştu. Ve Alman Alpine Direktörü Wolfgang Maier şöyle istedi: “Hatalar tekrar affedilebilir olmalı.”

Giderek daha fazla kullanılan yapay karın sorunun bir parçası olabileceği teoriler de vardır. Genellikle daha yoğun ve daha zordur, bu da genellikle daha yüksek hızlar sağlar. Ancak, hala açık bir kanıt yoktur.

Nip

Deniz

Global Mod
Global Mod
Kayak yarışında hafta sonu bir kez daha ciddi kazalarla gölgede bırakılıyor. Bir Çek koşucusu Garmisch'teki bir düşüşten sonra komada iken Nina Ortlieb
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @keen

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @keen

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Ilay

New member
Kayak yarışında hafta sonu bir kez daha ciddi kazalarla gölgede bırakılıyor. Bir Çek koşucusu Garmisch'teki bir düşüşten sonra komada iken Nina Ortlieb
Selam gençler

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @keen

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Deniz' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @keen İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @keen Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Deniz

Kaan

New member
Selam sevgili insanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @keen

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Ilay' Alıntı:
Selam gençler Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @keen Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Deniz
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Ilay

Ahmet

New member
Selam iyi insanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @keen

Deniz' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @keen İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @keen Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Deniz, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Efnan

Global Mod
Global Mod
Selam fikir üreticileri

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @keen

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Kaan' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @keen Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Kaan

Defne

Global Mod
Global Mod
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @keen

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Ahmet' Alıntı:
Selam iyi insanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @keen Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Deniz
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ahmet, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Gunsah

Global Mod
Global Mod
Merhaba sohbete dahil olanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

Defne' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @keen Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Sert olacak ama bu
Tam olarak aynı fikirde değilim @Defne, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Efnan' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @keen Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Burada biraz abartı
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Efnan, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ahmet' Alıntı:
Selam iyi insanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @keen
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ahmet, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında